Proizvođači Termoizolacionih Materijala, Sendwič Paneli | O Topanel

Ko smo mi

Topanel je vrhunska rumunska kompanija specijalizovana za proizvodnju i distribuciju termoizolacionih materijala. Naš cilj je da razvijemo dugoročne odnose i trajna partnerstava sa našim klijentima, tako da kvalitet usluga i zadovoljstvo kupaca su principi koji upravljaju naš svakodnevni rad.


Naši proizvodi dolaze iz najnovijeg i najmodernijeg proizvodnog pogona termoizolacionih panela u Rumuniji. To je investicija od 8 miliona evra, opremljen sa najsavremenijom opremom (PU.MA - Italija) koja obezbeđuje visok kvalitet proizvoda naše kompanije. Strateški locirana u centru zemlje, novi proizvodni pogon obezbeđuje idealnu cenu finalnog proizvoda, logičan izbor u tom pogledu.


Topanel proizvode čitav spektar termoiuyolacionih panela sa poliuretanskom izolacijom, mineralnom vunom i stiroporom. Takođe, obezbeđuje odgovarajuća i dobro dokumentovana rešenja za skoro svaku vrstu primene, koristeći ili sendvič elemente ili konvencionalne elemente ili kombinovane proizvode.


Naša ponuda uključuje:

  • Širok asortiman ekoloških proizvoda koji se mogu reciklirati za izgradnju industrijskih objekata;
  • Proizvodne baze blizu tržišta, što osigurava brzu isporuku;
  • Motivisano i kvalifikovano osoblje, koje može da pruži stručne savete;
  • Visoko kvalitetni proizvodi po povoljnim cenama.

Naša ponuda Prisutni smo u svim većim gradovima u zemlji (Bukurešt, Bistrita, Cluj, Constanta, Iasi, Temišvar, Craiova), gde naše osoblje može da pruži stručne tehničke savete i pomoć u projektovanju. Takođe, SC Topanel Production Panels ima veliku mrežu partnera koji mogu da obezbede distribuciju svih naših proizvoda širom zemlje.


Naša distributivna mreža je prevazišla granice, nakon što je Topanel povećala tim predstavnika prodaje za Ukrajinu, Moldaviju, Bugarsku, Mađarsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Makedoniju. Preko 35% naše proizvodnje se izvozi, pored gore navedenih zemalja, u Austriju, Nemačku, Belgiju, Češku, Slovačku. Naš međunarodni portfolio okuplja poznate kompanije kao što su: Saint Gobain, British Foam Group, Plastipack, Romstal Vita Foam, Star Foods, Cris-Tim, Den Braven, Nordic Logistics, NordEst Logistic Park, Pirelli, Ford, Renault, Arktik, Laserski Centar Magurele.

Europe


Topanel proizvodi veliki asortiman proizvoda koji se mogu primeniti na velikim površinama, u okviru raznovrsnih radova. U odeljku "Primene" ćete naći relevantne fotografije i primere uspešnih projekata napravljenim sa našim proizvodima.


thermotop Inovativni karakter je, od osnivanja, osnovna karakteristika kompanije, danas proizvođač najmodernijeg i najefikasnijeg termoizolacionog sistema u zemlji: THERMOTOP.